Happy new year!!

Sawbonna!

Hoe is het? Hier gaat het wel goed! Nog de beste wensen he! Heeft iedereen zijn vingers nog? Ik wel gelukkig!

Ik zal wel even wat vertellen over het weekend want vorige week is er niet heel veel gebeurd.
Vrijdagochtend zijn Corline en ik met Mdu en een jongen van agape naar pinetown geweest om vuurwerk te kopen. In een mini busje! Was echt leuk! Pinetown ligt vlak voor Durban en is best onveilig. Er waren helemaal geen andere blanken maar ik had niet het idee echt onveilig te zijn. Dat ligt denk ik echt aan de mensen want die zijn echt heel vriendelijk.
We moesten een stukje lopen en toen kwamen we bij een winkel waar ze vuurwerk verkochten. We hadden 2 paketten met vanalles, vuurpijlen romeinse kaarsen, iets wat op rotjes leek en nog iets.
We waren 370 rand kwijt! 37 euro.. Het kost hier echt niets!
We hebben de mini bus terug genomen en hebben daarna de spullen op agape gedumpt. We moesten toen weer naar de spar omdat we een braai gingen doen. Heel veel vlees en kip gekocht. We waren ongeveer 1500 rand kwijt voor 35 personen dus dat viel wel mee.
Weer de spullen gedumpt op agape en toen naar huis gegaan om ons om te kleden en spullen te pakken want we bleven op agape slapen.
Rond half 7 kregen we eten op agape. Hele hele vieze pap met stukken kip! Die pap smaakte heel raar en er zaten stukjes in. Alles bleef plakken en Corline begon te kokhalzen bij de eerste hap.. Er zat een jongentje naast me en ik heb me vlees bij hem gedumpt! Niemand heeft het gezien haha. Ik heb de pap wel helemaal opgegeten want het is niet de bedoeling dat je iets laat staan namelijk.. Ben best trots op mezelf!
We gingen rond 10 uur braaien. Dat was echt heel gezellig! Iedereen vond het leuk en we kregen zelfs geen klachten over het vlees!
Om 00.00 was het dan zover: HAPPY NEW YEAR!! En daar ging het vuurwerk! Iedereen hield zich goed aan de regels ( niet op elkaar richten, geen vuurwerk aansteken wat niet afgaat en vuurwerk weggooien!) Totdat de gate guy gekke stunten uit ging halen. Er stond een pot vuurwerk en daar ging hij doorheen rennen.. Toen vonden de jongens het ook leuk om vuurwerk vast te houden.. Gelukkig heeft iedereen zijn vingers nog en zijn er geen ongelukken gebeurd. Iedereen kwam ons gelukkig nieuwjaar wensen! Na al het kussen en knuffelen gingen we rond 1 uur naar bed. Corline en ik sliepen met 2 meisjes van 6 en 9 op een kamer. Ik sliep met het meisje van 9 in 1 bed en Corline met het meisje van 6. Was heel gezellig maar heb niet geslapen.
Zaterdagochtend werden we om 7 uur wakker. Rond 8 uur moest iedereen eruit om schoon te maken.
Mdu kwam ons om 10 uur halen en zijn we naar huis gegaan.
Het weekend hebben we verder niet veel gedaan.
Maandagochtend moesten we er al vroeg uit. We hadden afgesproken dat Mdu ons om 6 uur kwam halen want we moesten nieuwe vrijwilligers ophalen op het vliegveld om 7 uur.
Mdu kwam pas om half 7 en we moesten nog mensen ophalen en weer dumpen in Pinetown. We waren rond 8 uur op het vliegveld maar gelukkig was Loes er.
Het zijn 2 meiden Robbin en Jorine. Het zijn wel leuke meiden en ook wel relaxt en laten alles lekker over zich heen komen dus dat is wel lekker.
Toen we eindelijk thuis waren gingen Corline en ik even boodschappen doen. Robbin was jarig dus we hadden chocolade cake meegenomen! Vet lekker!
We zijn niet naar agape gegaan want ze wilde even rustig aan doen.

Nou dat was het dan wel weer!
Oh nu ik ''weer'' typ zal ik jullie even wat vertellen over het weer! Het regent hier al 3 dagen:( Niet echt fijn maar als het goed is word het morgen beter!!

Nou dag allemaal! Shap, shap!

Liefs Laura

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

jack Nicole Inge en koen

hoi laura
jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar van ons allemaal. wat vliegt de tijd he. Toen koen hoorde dat het vuurwerk daar niet duur is zou hij zo naar je toe willen komen hij is dol op vuurwerk. hier hebben we gelukig ook allemaal onze vingers nog. veel plezier nog de laatste weken. Goed gedaan toch alles op gegeten zou Koen nog iets van kunnen leren.
het is bij ons in eersel nog steeds glad in de straat de sneeuwe wil maar niet weggaan.
veel groetjes van Inge Koen Jack en Nicole

Bernard

Hey Laura,

Wel knap van je om je bord leeg te eten terwijl je het echt niet lekker vind!!
Wat leuk dat jullie met hen oud en nieuw hebben gevierd en vuurwerk hebben gekocht en afgeknald. Hadden ze dat anders ook?? of moet dat echt van de vrijwilligers komen?
Groetjes van Marion, Melle en Maayke. Hier nog een stukje van je vader:

hey Laura ,weer genoeg beleefd deze week !!
Na deze week zal het wel weer normaal worden op agape als alle kinderen weer terug komen.
Ik ben benieuwd hoe je komende week is ,met de nieuwe vrijwilligers in huis.
Groetjes papa.

rita lepelaars

laura nog een goed nieuw jaar
fijn dat het goed gaat met jou en dat het daar mestal goed weer is
geniet er van
groetjes eric rita evie

Medhy

: Mag ik de aethcrgrond van de cartoon even voorstellen? Een gay-kerststal met veel ballen graag en een piek! Great balls of fire geniet namelijk mijn voorkeur.

Dijsidfg

hou je haaks, ik ken dit geoevl, het gaat voorbij maar het is ook goed zoals het is- soms moet je even helemaal in je geoevl zitten' het ervaren, en het los durven laten op de tijd die er voor staat.

Laura Lepelaars

Name: Laura Lepelaars
Leeftijd: 27

Was vrijwilliger bij Little Lambs Centre van 24 feb 2014 tot 16 mei 2014

Was vrijwilliger bij Agape van 08 nov 2010 tot 28 jan 2011