Nog 201 dagen..

Jaja eindelijk kreeg ik maandag dan een mailtje.. Ik ga van 8 november tot 1 januari vrijwillgers werk doen bij Agape!

Agape is een weeshuis voor kinderen die hun ouders verloren zijn aan HIV/Aids. Er is ook een film over gemaakt en die heb ik net gekeken en die is echt super mooi!!

Ik ga voor 8 weken naar Agape. Ik wilde eigenlijk in oktober al weg maar er was helaas geen plek meer. Ik vier dus kerst en Oud&Nieuw in mijn bikini! De zomer begint daar namelijk vanaf novermber volgens mij;)

Maar goed. Doordeweeks werk je in het weeshuis en help de de kinderen met het maken van huiswerk. In de weekenden ben je vrijwel altijd vrij dus er is genoeg tijd om leuke dingen te ontdekken!

Ohja bijna vergeten! Ik ga naar Waterfall een plaatsje vlakbij Durban aan de oostkust van Zuid-Afrika!


Nou dit was het dan wel eventjes.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Laura

Previous message | Next message

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Erik van Nostrum

Hoi Laura,

Alles goed. Zo te zien heb je er veel zin in en is de eerste week erg goed verlopen.
Ik wens je een fijne tijd daar in Zuid-Afrika en veel plezier met de meiden.
Je krijgt ook de groeten van Trudie.

Erik van Nostrum

B LEPELAARS

hey laura,het schrijven gaat je goed af ! Je maakt wel heel erg veel heftige en ook mooie momenten in een korte tijd mee! Jammer dat Zowda overleden is,ze moet wel een bijzondere vrouw zijn geweest als je een kindertehuis start! Voor jullie zal een Afrikaanse begravenis (zeker met alle kinderen erbij)een bijzondere ervaring zijn.
Blij dat ik niet zo vaak halfgare kip voorgeschoteld krijg !
We zijn benieuwd naar de foto,s van de aapjes uit de achtertuin !
De groetjes uit een heel andere wereld,papa marion melle maayke

Conny Hmeeteman

Hey Laura, wat een mooie foto's. Zo te zien heb je het prima naar je zin. Hier gaat alles goed, wel koud, heel verschil met daar. Geniet er maar van. Veel sterkte zaterdag met alle kindjes bij de begrafenis van Zowda, zal vooral voor de kinderen erg verdrietig zijn en voor jou een hele bijzondere ervaring. Groetjes Mama XX

Mohan

Ik ben het hier vnmloodig mee eens. Als dat ook in Nederland zou worden doorgevoerd zou ik veel meer uit eten gaan!

Tomoko

Misschien niet zo shamptyiek, maar wel voorstelbaar. Zeker voor de restaurants in de duurdere sector, waar je vaak veel geld neertelt. Dan wil je ook ontspannen kunnen eten. Inderdaad, zonder gillende kinderen die maar rondrennen. Ouders roepen dit verbod over zichzelf en hun kinderen af. Ik ben elke keer weer verbaasd als ik in Frankrijk uit eten ga en zie hoe gedisciplineerd ook kleine kindjes zich gedragen in een restaurant. Toch een kwestie van opvoeden, denk ik dan.Kinderen kunnen ook grenzen aangereikt krijgen en leren rekening met andere mensen te houden. Dat is in ons land vaak ver te zoeken. Dan wordt het dus het pannekoekenrestaurant of de fastfood sector voor deze groep

Laura Lepelaars

Name: Laura Lepelaars
Leeftijd: 27

Was vrijwilliger bij Little Lambs Centre van 24 feb 2014 tot 16 mei 2014

Was vrijwilliger bij Agape van 08 nov 2010 tot 28 jan 2011